παιδότοπος milou

παιδότοπος

Ένας μικρός, πράσινος και σκανδαλιάρης δεινόσαυρος έφτιαξε ένα παραμυθένιο κάστρο στην κορφή της πόλης και περιμένει όλα τα παιδια για να παίξουν μαζί του....

Ο παιδότοπος

Το κτίριο απαρτίζεται από τρεις ορόφους.

Στο ισόγειο υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, όπως και για τη διεξαγωγή χειροτεχνίας, κουκλοθέατρου και πάρτι!.

Η ψυχαγωγία των παιδιών περνάει μέσα από ειδικευμένες παιδαγωγούς μιας και όλο το προσωπικό είναι καταρτισμένο με πανεπιστημιακή εκπαίδευση για να μπορεί να ελιχθεί και να προσφέρει εκτός από απλή επιτήρηση, τη σημασία του δημιουργικού παιχνιδιού στο κάθε παιδί χωριστά.

Στην κεντρική είσοδο υπάρχει η επιλογή ανάμεσα στο χώρο για καφέ και στη βεράντα.

Στον όροφο υπάρχει χώρος για καφέ με πανοραμική θέα της πόλης που προσφέρει πολυτέλεια και ηρεμία καθώς επίσης και πρόσβαση στο internet σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο internet cafe.

Οι εμψυχώτριες αναλαμβάνουν καθημερινά, μέσα από ερεθίσματα θεατρικού παιχνιδιού, μουσικοκινητικών δραστηριοτήτων, κατασκευών, δραματοποίησης παραμυθιού, κουκλοθέατρου, ομαδικού και παραδοσιακού παιχνιδιού να δώσουν μια νότα ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας σε όλους τους μικρούς μας φίλους

Στον εξωτερικό φυλασσόμενο περιμετρικό χώρο, υπάρχει παιδική χαρά με δύο τσουλήθρες και γήπεδο 3x3 για μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Στην αίθουσα "πάρτι" υπάρχει ξεχωριστός παιδότοπος με στίβο από παιχνίδια καθώς και Zeppelin.

Ο χώρος των δημιουργικών δραστηριοτήτων προσφέρει στους μικρούς μας φίλους μοναδικές στιγμές

Τα παιχνίδια

Στην κεντρική αίθουσα ένας παιδότοπος κάλυψης 150 τ.μ. περιμένει τους φίλους του Milou να ανακαλύψουν την χαρά του παιχνιδιού! Το φουσκωτό παιχνίδι γεμάτο θαλάσσιους ήρωες χαρίζει ξένοιαστα χοροπηδήματα και παιχνίδια ισορροπίας σε μεγάλα και μικρά παιδιά.

Μία τεράστια Zeppelin ζούγκλα περιμένει τους μικρούς εξερευνητές να ανακαλύψουν τα μυστικά της! Να περάσουν από τα πατήματα του κροκόδειλου και τον ιστό της αράχνης, να φτάσουν στα παιχνιδίσματα της ζέβρας και της μαϊμούς και αν συνεχίσουν την ανάβαση και ξεπεράσουν τις δυσκολίες θα φτάσουν στο μεγάλο ηφαίστειο και τότε...

Μία μοναδική τσουλήθρα στην Ελλάδα που έφερε ο MILOU για τους φίλους του, θα τους περιμένει να κυλήσουν στα γαλάζια νερά της!

Όσο για τους λιλιπούτειους φίλους του MILOU ηλικίας 13 έως 30 μηνών, ένας ξεχωριστός χώρος τους καλεί για να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χώρα του παιχνιδιού... Τσουλήθρα - πισίνα με μπαλάκια αλογάκια, τραμπάλα και πολύχρωμα τουβλάκια κατασκευών είναι σίγουρο πως θα τα ενθουσιάσουν και θα τους χαρίσουν μια αξέχαστη μέρα!

... και άλλα πολλά....!!!

Όλοι οι χώροι μας έχουν πιστοποιηθεί από τον ΕΛ.ΟΤ. για τη μέγιστη ασφάλεια που μπορεί να προβλεφθεί